Alarmsysteem Verisure: Diensten, prijzen & klantenbeoordelingen

Is de veiligheid van jouw huis of bedrijf een prioriteit voor jou? Dan heeft Verisure alle middelen om veiligheid te garanderen voor jou, je gezin en je bedrijf. Verisure specialiseert zich in bewaking en alarmsystemen op afstand. Ze bieden hun klanten een breed assortiment aan oplossingen en apparatuur. Hun diensten voldoen aan alle veiligheidsbehoeften.

Laat een vakman van Verisure bij jou langskomen!

Naar stap 2

Wat heeft Verisure te bieden?

Verisure alarmsystemen

Aangesloten alarmen

Als professional biedt Verisure een breed assortiment aan oplossingen om aan jouw behoeften te voldoen. Wil jij jouw huis uitrusten met een betrouwbaar beveiligingssysteem? Of heb jij een klein bedrijf en wil je het beveiligen. Verisure biedt verschillende modellen van alarmsystemen, aangesloten cameraā€™s en slimme toegangspasjes.

Detectoren

Heb je meer hulpmiddelen nodig? Dan zijn detectoren misschien iets voor jou. Detectoren detecteren rook en bewegingen. De detectoren worden gewoonlijk op risicozones geplaatst. Deze zijn met elkaar aangesloten en communiceren via radiogolven en 4G op een onafhankelijke lijn. Zo ben je 24/7 beveiligd.

Bewaking op afstand

Op vlak van alarmsystemen heb je twee mogelijkheden: zelfcontrole en bewaking op afstand. Wanneer je kiest voor een zelfcontrole beveiliging wordt het systeem aangesloten op een berichtenapparaat. Zodra jouw alarm afgaat, ontvang je een melding die jou op de hoogte stelt van de situatie.

Als je voor bewaking op afstand kiest (gecertificeerd en goedgekeurd door het Ministerie van Binnenlandse Zaken), dan wordt het Verisure-alarmsysteem aangesloten op een  externe meldkamer. Zo ben je rechtstreeks verbonden met de Verisure meldkamer waarbij elk alarmsignaal onmiddellijk behandeld en gecontroleerd wordt. Bij een melding kunnen operatoren van Verisure onmiddellijk meekijken, luisteren maar ook meepraten.

Dankzij deze beveiligde verbinding tussen jouw woning en de meldkamer ben je permanent beschermd tegen indringers en inbraakpogingen. De operatoren van Verisure zijn 24 uur per dag beschikbaar om te reageren in een noodsituatie. Ze waarschuwen jou meteen, evenals de politie en andere hulpdiensten. Bij noodgevallen telt elke seconde.

Naast het klassieke bedieningspaneel biedt Verisure ook de mogelijkheid om al jouw alarmen zelf te bedienen via jouw smartphone, waar je ook bent. Je kan altijd jouw woning in de gaten houden en je kan je alarmen of SmartPlugs activeren en  desactiveren. Je kan alles Ć©Ć©nvoudig controleren via een app.

Wat kan ik controleren via de app van Verisure?

  • Je kunt het alarm inschakelen of uitschakelen met jouw smartphone. Je krijgt ook een melding als jij of een gezinslid het alarm in- of uitschakelt met een gepersonaliseerde Starkey.
  • Wanneer het systeem ingeschakeld is,  kun je foto’s maken van je woning in de Verisure App.
  • Je controleert de status van jouw deuren en ramen via de app. Je kan bijvoorbeeld zien welke ramen openstaan.
  • Je kunt de kamertemperatuur en de luchtvochtigheid van de ruimtes op afstand meten.
  • Je wordt gewaarschuwd als er een abnormale hoeveelheid water wordt gedetecteerd.

Prijs Verisure-installatie

De tarieven voor de installatie van een alarmsysteem variƫren per woning. Ze zijn afhankelijk van het type woning dat je hebt. Er is een verschil tussen een appartement of een vrijstaande woning. De prijs is ook afhankelijk van het feit of het jouw hoofdverblijfplaats of jouw tweede woning is.

Deze prijzen veranderen ook als je kortingen krijgt. Verisure biedt vaak promoties. Zo kun je bijvoorbeeld ā‚¬200 korting op de installatiekosten ontvangen, als je binnen de 48 uur na ontvangst van jouw offerte tekent. Let wel op dat deze kortingen niet cumuleerbaar zijn. De prijs variĆ«rt ook afhankelijk van het type beveiligingssysteem dat je wenst te plaatsen.

In het algemeen is zelfcontrole het voordeligst, vooral als je draadloze apparatuur koopt. Je kunt het zelf installeren en zo de installatiekosten besparen.

Als je kiest voor bekabelde apparatuur, moet je een specialist inhuren. Het apparatuur is samengesteld uit verschillende kabels die op specifieke plaatsen moeten worden geplaatst en aangesloten.

Andere elementen die  de prijs beĆÆnvloeden is de grootte van je huis. De installatiekosten van alarmsystemen liggen nooit vast. Versure kan je helpen met het bepalen hoeveel je zou moeten uitgeven voor de beveiliging van jouw huis. Verisure stuurt een expert naar jouw woning zodoende deze te analyseren. Een veiligheidsstudie van jouw woning is gratis. Zo kunnen ze een juiste inschatting maken en een offerte opstellen. Verisure alarmsystemen zijn draadloos en kunnen binnen de 24 uur geĆÆnstalleerd worden door een van de  beveiligingsadviseurs.

De voordelen van Verisure

Verisure alarmsystemenWaarom is het installeren van een Verisure-alarmsysteem een oplossing voor jou?

  • Je vermindert het risico op inbraken in je huis. Ze geven jou zekerheid, vooral als je van huis weg bent.
  • Wanneer jouw alarm afgaat, krijg je onmiddellijk een bericht. Verisure-apparatuur is niet aangesloten op telefoonlijnen. Dit betekent dat communicatie altijd mogelijk is, zelfs als de gewone netwerken niet werken.
  • Als je jouw pand beveiligd met een Verisure-alarmsysteem, dan heb je recht op een  belastingaftrek van 120%.  Deze belastingaftrek is geldig voor zelfstandigen, KMO’s en vrije beroepen die hun beroepslokalen beveiligen.

Gemakkelijk te gebruiken en te programmeren

De eenvoudige apparatuur is een ander sterk punt van Verisure. Eenmaal geĆÆnstalleerd is het eenvoudig te bedienen en te programmeren. Bovendien genieten gebruikers van de uitgebreide ondersteuning van Securitas Direct. De kwaliteit van de detectoren is ook Ć©Ć©n van de sterke punten van de apparatuur van het bedrijf. Deze zijn cruciaal voor de inbraakdetectie.

Reactie techniekers

De techniekers van Securitas Direct reageren snel. Ze grijpen in zodra het nodig is.

Verisure klantenservice

De klantenservice is tenslotte ook ƩƩn van de sterkere punten van Verisure. Gespecialiseerde agenten beantwoorden vragen van gebruikers in online discussies en forums. Het bedrijf ontwikkelt hulpmiddelen waarmee de vragen en opmerkingen van klanten worden verzameld. De verzamelde informatie wordt geanalyseerd en gebruikt om oplossingen te creƫren op maat die aan de eisen van de klant voldoen.

Tot slot werkt Verisure samen met een onafhankelijk adviesbureau dat tijdig feedback van klanten verzamelt. De feedback wordt verwerkt en professioneel aangepakt.

Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt
Offerte aanvraag
1*. Welk type alarmsysteem wenst u?
2. Beschrijf uw project
3. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploadingā€¦
Done!
Error! .
Uw gegevens
Aangenaam!
Gelieve uw voornaam in te voeren
Leuke naam!
Gelieve uw familienaam in te voeren
Ziet er goed uit!
Vul een geldig e-mailadres in
Perfect, klaar voor verzending!
Vul een geldig telefoonnummer in
Genoteerd!
Voer een geldig adres in
Prima!
Voer een geldige postcode in
Goed gedaan!
Voer een geldige stad in
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.