Wifi camera’s in 2020: wat zijn de nieuwe tendenzen?

Het installeren van camerabewaking is vandaag de dag een fluitje van een cent. De wereld van bewakings- en alarmsystemen is in volle groei… en vandaag de dag bestaat er voor elk budget en elke behoefte wel de aangepaste camerabewaking. Zo maakt de Wifi camera deel uit van de meest populaire mogelijkheden. Ontdek in dit artikel een kort overzicht van de nieuwe tendenzen 2020.

Wifi camera’s: de “kant-en-klare” kits

caméra extérieure WIFI : optez pour un système à installer soi-même

Steeds meer kiezen we ervoor om onze woning uit te rusten met een videobewakingssysteem. Niet alleen schrikt dit potentiële inbrekers af, de opgenomen beelden kunnen eveneens gebruikt worden als bewijs in de rechtbank.

De markt in bewakingssystemen wordt steeds toegankelijker. Dit speelt ook in uw voordeel. Tegenwoordig bestaan er al systemen die éénvoudig zelf te installeren zijn. Het voordeel van de WIFI camera is uiteraard dat het volledig draadloos is… en dit trekt steeds meer consumenten aan.

Welkom bij de WIFI camera 2.0

Ondanks de toename aan functionaliteiten is de prijs van WIFI camera’s steeds democratischer geworden. De belangrijkste functionaliteiten van een WIFI buitencamera zijn dan ook om via uw smartphone of computer steeds op de hoogte te blijven van wat er bij u thuis gebeurt… en dat niet alleen. U kunt ook een e-mail alert ontvangen bij elke verdachte beweging die gedetecteerd wordt en zelfs vooraf een gedefinieerde bewakingszone bepalen. Sommige Wifi camera’s zijn zelfs uitgerust met microfoons of luidsprekers.

Met de blijvende ontwikkeling van WIFI camera’s stijgt uiteraard ook de verwachtingen van de consument. Met ons Belgisch regenweer zijn we steeds meer op zoek naar weerbestendige apparatuur. Waterdichte camera’s worden dus steeds meer een “must”.  Deze camera’s zijn zodoende aan het oppervlak uitgerust met een anti-roest coating. Vergeet echter wel niet het oppervlak regelmatig schoon te maken om over een blijvend optimale beeldkwaliteit te beschikken.

WIFI camera: Er is voor elk wat wils

caméra extérieure WIFI waterproof et résistante

Een goede beeldkwaliteit, dit is duidelijk het eerst wat je van een bewakingscamera verwacht! Wie de beste kwaliteit wenst, schaft zich best een 4K-camera aan. Maar functionaliteit is niet de enigste factor waar u rekening mee dient te houden. Vergeet eveneens de esthetiek niet.

Minimalistische afwerkingen, kleine toestellen,… Er is voor ieders wat wils, en dit zonder het hoofddoel uit het zicht te verliezen, namelijk voldoende zichtbaar blijven om potentiële indringers te ontmoedigen.

De nieuwste trend is ook om de WIFI camera op een onzichtbare manier te integreren in uw woning. U kunt bijvoorbeeld WIFI camera’s vinden die eruitzien als een wandlamp/buitenverlichting. De buitenverlichting schiet dan ook meestal aan bij de minste verdachte beweging, wat potentiële inbrekers ook nog eens extra afschrikt. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt
Offerte aanvraag
1*. Welk type alarmsysteem wenst u?

2. Beschrijf uw project

3. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Aangenaam!
Gelieve uw voornaam in te voeren
Leuke naam!
Gelieve uw familienaam in te voeren
Ziet er goed uit!
Vul een geldig e-mailadres in
Perfect, klaar voor verzending!
Vul een geldig telefoonnummer in
Genoteerd!
Voer een geldig adres in
Prima!
Voer een geldige postcode in
Goed gedaan!
Voer een geldige stad in
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.