Alarmsysteem kiezen: waar op letten?

Wie nog niet over een alarmsysteem beschikt doet er goed aan om dit te overwegen. Vaak laten mensen pas een alarmsysteem installeren nadat ze slachtoffer werden van een inbraak. Nog beter is om inbraken te voorkomen.

Om te weten wat de beste alarminstallatie is voor jouw woning, doe je er goed aan een erkende installateur te raadplegen. Hij kan het alarmsysteem voor jou plaatsen.

Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt
Offerte aanvraag
1*. Welk type alarmsysteem wenst u?
2. Beschrijf uw project
3. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Aangenaam!
Gelieve uw voornaam in te voeren
Leuke naam!
Gelieve uw familienaam in te voeren
Ziet er goed uit!
Vul een geldig e-mailadres in
Perfect, klaar voor verzending!
Vul een geldig telefoonnummer in
Genoteerd!
Voer een geldig adres in
Prima!
Voer een geldige postcode in
Goed gedaan!
Voer een geldige stad in
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.

Je kan bijvoorbeeld een beroep doen op een diefstalpreventieadviseur. Die komt bij jou langs en geeft jou veiligheidsadvies. Ook een professioneel installateur van alarmsystemen kan jou gericht adviseren over hoe je jouw bezittingen en gezin het best beschermt tegen inbrekers. Samen met jou zoekt de installateur naar een oplossing op maat. Een alarmsysteem hoeft immers niet met veel toeters en bellen uitgerust te zijn om effectief te zijn.

In ieder geval is een elektronisch alarmsysteem al jaren een zeer efficiënte manier om inbrekers buiten te houden. Een alarmsysteem heeft immers een groot afschrikeffect. Gemiddeld geven dieven een inbraakpoging al na drie minuten op. Met een duidelijk zichtbare buitensirene beginnen ze er vaak zelfs niet aan.