E-Tiger beveiligingsystemen

Met de E-Tiger-beveiligingssystemen kun je altijd jouw woning controleren. De systemen waarschuwen jou ook automatisch via een telefoontje of sms als er thuis iets gebeurt. Je kunt tot 50 accessoires toevoegen aan jouw basispakket. Er zijn tientallen accessoires om uit te kiezen. Deze bieden elk een oplossing voor jouw persoonlijke behoeften.

Welke systemen bieden E-Tiger aan?

Wi-Fi/ GSM Alarmsysteem

Bescherm jouw huis gemakkelijk op afstand. De Secual Box combineert alle gebruiksvriendelijkheid van een Wi-Fi verbonden alarmsysteem, dit samen met de betrouwbaarheid van communicatie via SMS en een telefoontje. Bedien jouw alarmsysteem op afstand met de iOS- en Android-apps wanneer je een internetverbinding hebt. Of ontvang een telefoontje en bedien het alarm via SMS wanneer je geen internet hebt.

  • Geen meldkamer: Dankzij de SIM-kaart in het bedieningspaneel (apart verkrijgbaar), informeert de Secual Box jou via een telefoontje of SMS als er iets gebeurt. Zodat je daarnaar kunt handelen. Je hoeft geen maandelijkse bewakingskosten te betalen.
  • Eenvoudige bediening vanuit de app: Als jouw alarm verbonden is met jouw WiFi kun je de Secual Box op jouw smartphone bedienen en instellen via de Android- en iOS-apps. Waar je ook bent met een internetverbinding op jouw smartphone kun je altijd De Secual Box bedienen.
  • Toegankelijk van (bijna) overal: De Secual Box is voorzien van een SIM-kaartslot, zodat je ook verbonden kunt blijven als je geen internetverbinding hebt of als jouw WiFi-netwerk uitvalt. (SIM-kaart vereist voor communicatie via SMS).

Aanpasbare alarmsystemen

Bouw een alarmsysteem dat past bij elke vorm of grootte woning. Breid jouw alarmsysteem volgens jouw situatie uit. Bijvoorbeeld: Een handige functie voor gezinnen met kinderen zijn de RFID-tags. Je kunt elk kind een unieke tag geven waarmee ze het systeem kunnen uitschakelen zonder de code te hoeven in te typen. Als ouder krijgt je ook een melding op jouw mobiele telefoon wanneer de tag wordt gebruikt.

Buiten draaiende wifi-camera

  • Eenvoudige installatie
  • Bewegingsdetectie

Bewaak en bescherm de omgeving rond jouw woning. Het interne geheugen van 16 GB zorgt ervoor dat jouw bewakingscamera alle bewegingen registreert die hijdetecteert, zelfs wanneer er geen Wi-Fi-verbinding meer is.

Met zijn IP65-beschermingsgraad kan deze roterende camera zowel binnen als buiten worden geïnstalleerd, omdat hij bestand is tegen vocht, water en stof. Daarnaast kunt u hem ook op een vensterbank plaatsen, aan een muur bevestigen of bij jou voordeur plaatsen. Alle benodigde toebehoren zijn in de doos aanwezig. Met zijn gemotoriseerde lens kun je met deze e-TIGER-camera uwhele omgeving bekijken. Met behulp van uw smartphone kun je de camerarichting eenvoudig aanpassen: tot 350° horizontaal en 85° verticaal.

Kies een betaalbare oplossing voor elk huis of appartement met E-tiger. Vraag hier je gratis en vrijblijvende offerte aan.

Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt
Offerte aanvraag
1*. Welk type alarmsysteem wenst u?
2. Beschrijf uw project
3. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Aangenaam!
Gelieve uw voornaam in te voeren
Leuke naam!
Gelieve uw familienaam in te voeren
Ziet er goed uit!
Vul een geldig e-mailadres in
Perfect, klaar voor verzending!
Vul een geldig telefoonnummer in
Genoteerd!
Voer een geldig adres in
Prima!
Voer een geldige postcode in
Goed gedaan!
Voer een geldige stad in
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.