Elro alarmsystemen

Met een goed kwalitatief alarmsysteem beveilig je jouw woning, pand of kantoorruimte tegen inbraak. De ELRO-alarminstallaties zijn geheel draadloos en installeer je gemakkelijk en snel zonder dat je gaten hoeft te boren voor bedrading. Na aankoop van een alarmsysteem zonder abonnement is het alarmsysteem volledig van jou.

Het aanbod van ELRO

Als je op zoek bent naar een eenvoudig maar kwalitatief goed alarmsysteem, dan ben je bij ELRO aan het juiste adres Wij bieden verschillende alarmsystemen aan voor jou woning. De alarmsystemen zijn heel eenvoudig te installeren en te bedienen. Je kunt het alarmsysteem met meerdere mensen tegelijk gebruiken via de ELRO Home Alarm App op je smartphone of tablet.

Wil je een alarmsysteem zonder een abonnement? Bij de meeste alarmsystemen denken we vaak aan een duur abonnement. Dit is echter overbodig. Met de juiste keuze kun je op termijn honderden euro’s besparen. ELRO heeft meerdere goede alarmsystemen zonder abonnement in het assortiment.

Draadloze alarmsystemen

Met de draadloze alarmsystemen beveilig je je tegen inbraak. ELRO heeft verschillende alarmsystemen met slimme oplossingen.

Een voorbeeld is het Pro Alarmsysteem. Het systeem belt je op wanneer het alarm afgaat. Dit kan allemaal zonder maandelijkse kosten. Ondanks de professionele afwerking van dit ELRO Pro Alarmsysteem kun je het eenvoudig zelf installeren.

ELRO alarmsystemen zonder meldkamer

Wanneer je een alarmsysteem aanschaft, wil je natuurlijk altijd veilig zijn. Veel mensen nemen een duur alarmsysteem dat aangesloten is bij een meldkamer, maar schijn bedriegt. De meldkamers zijn in veel gevallen een onnodige tussenstap met extra tijd en kosten. Daarom biedt ELRO een aantal alarmsystemen waarbij je niet bent verbonden aan een dure meldkamer! Meer weten over systemen zonder meldkamer? Vraag hier je offerte aan.

Ontvang tot 5 GRATIS offertes

Dummy alarm

Wanneer je jouw woning wilt beveiligen, kan dit een prijzige investering zijn. Een goedkoper alternatief voor alarmsystemen zijn ELRO dummy’s. Dummy’s lijken op realistische alarmsystemen waardoor je inbrekers kunt afschrikken.

Een populair model bij ELRO is de ARD51 Elektronische Waakhond. Als er een beweging wordt waargenomen binnen het bereik van de radarsensor, gaat het alarmsignaal naar keuze af. De elektronische waakhond beschikt onder andere over een realistisch blaffende-hondengeluid. Waardoor het lijkt alsof een echte waakhond blaft.

Het plaatsen van de elektronische waakhond is een eenvoudige, betaalbare enduurzame manier om indringers af te schrikken.Je kan ook kiezen voor een politiealarm of een deurbelsignaal. De ARD51 is niet alleen geschikt om inbrekers af te schrikken, maar ook een manier om bezoekers in bijvoorbeeld kleine winkeltjes te verwelkomen.

Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt
Offerte aanvraag
1*. Welk type alarmsysteem wenst u?

2. Beschrijf uw project

3. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Opladen
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Aangenaam!
Gelieve uw voornaam in te voeren
Leuke naam!
Gelieve uw familienaam in te voeren
Ziet er goed uit!
Vul een geldig e-mailadres in
Perfect, klaar voor verzending!
Vul een geldig telefoonnummer in
Genoteerd!
Voer een geldig adres in
Prima!
Voer een geldige postcode in
Goed gedaan!
Voer een geldige stad in
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.